Serveis i tecnologia

Serveis

A Iblú, òptica Andorra tenim un objectiu clar: vetllar per la teva salut visual. El centre és ambaixadora d’Essilor, un distintiu que comporta que en la botiga hi treballin professionals altament qualificats que executen la seva feina amb les millors innovacions tècniques.  

Els professionals d’Iblú, òptica Andorra treballen amb la intenció que el client disposi d’un diagnòstic clar i acurat en qüestió de pocs minuts per posar solució al problema.

Les revisions oculars són igual d’importants que la resta de revisions que ens fem anualment. Som conscients que hem d’acudir l’especialista quan comencem a notar mal de cap, picor d’ulls, mala visió a la nit mentre conduïm, entre altres. Però hi ha d’altres patologies que no presenten cap símptoma i les arrosseguem al llarg del temps fins que donen un senyal d’alarma.

Tenir cura de la teva salut visual és més que important. Per aquest motiu, Iblú, òptica Andorra t’ofereix una revisió visual anual. Només has de concertar la teva cita trucant al +376 891 899 i sotmetre la teva vista a anàlisi sota la supervisió dels nostres professionals que deriven al pacient cap a l’oftalmòleg depenent de la patologia detectada.

Els nostres serveis

 

Optometria infantil, d’adults i geriàtrica

Els nostres optometristes, a través de la tecnologia de WAM 800 disposen en menys de dos minuts d’un diagnòstic acurat. Què detecta l’optometrista? De manera precoç pot detectar diferents anomalies en el sistema visual, com ara, un glaucoma, un queratocon, cataractes o miopia.

 

Contactologia

Els nostres professionals t’assessoren sobre la conveniència i l’ús de les lents de contacte. La tecnologia que disposem al centre ens permet fer diferents proves perquè les teves lents de contacte siguin les que millor s’ajusten al teu cas personal.

A Iblú, òptica Andorra disposem de diferents tipus de lents de contacte: multifocals i monofocals.

 

Topografia o tomografia corneal

La topografia o tomografia visual consisteix en una prova diagnòstica no invasiva que ens permet fer i obtenir un estudi de la geometria de la còrnia, amb l’objectiu d’analitzar les irregularitats que pot haver-hi en el relleu i la curvatura de la seva superfície.

 

Retinografia

La retinografia és una fotografia de la retina que es realitza per identificar el patró dels vasos sanguinis que hi ha a la retina (la retina és la capa de teixit més interna de l’ull i que ens permet que tinguem visió). En aquesta fotografia es detectarà la possible aparició de ceguesa i altres malalties. En cas de trobar alguna patologia, se’l derivarà a l’oftalmòleg.

 

Tonometria

És un examen per a mesurar la pressió dins dels ulls. És important que la pressió intraocular es mantingui en uns paràmetres normals. L'augment d'aquesta pot causar greus danys en el nervi òptic que poden provocar pèrdua de visió (glaucoma).

La nostra tecnologia

A Iblú, òptica Andorra, els exàmens i tests de visió els realitzem a través de Vision R800, un nou foròpter que conté un conjunt de lents que permeten una anàlisi completa de la refracció ocular. Aquest nou instrument permet ser més precís en el procés de graduació.

A Iblú, òptica Andorra també obtindràs les mesures fisiològiques necessàries per aconseguir les ulleres que realment necessites a través de les càmeres d’alta resolució de les quals disposa Visioffice. La seva tecnologia pot localitzar l’ull dominant o bé el centre de rotació de l’ull. Alhora, Vissioffice també ofereix mesures relacionades amb el comportament de la visió. Paràmetres que ajuden a l’usuari en l’elecció de les seves ulleres.

×

Cerca